Hexapod Build

Online hexapod build, let’s develop a robot.

Laten we een robot ontwikkelen. Dat is wat we gaan doen, we gaan online een robotspin (Hexapod) ontwikkelen zodat je de voortgang kunt volgen en inzicht krijgt in hoe wij bij ABA Electronics zo’n robot ontwikkelen. Bovendien kun je een bijdrage leveren door op de video’s te reageren en als je een goed idee hebt, kun je het in de volgende afleveringen tot leven zien komen.

We beginnen met een kant-en-klaar frame inclusief servo’s en ontwerpen de elektronica en de software helemaal zelf. We beslissen welke actuatoren we toevoegen, welke sensoren we implementeren en hoe we de robot besturen. We passen ze vervolgens in een mechanische assemblage waarna we onze eigen printplaat (PCB) zullen ontwikkelen. Als we klaar zijn met de elektronica, kunnen we ons concentreren op de embedded software en de robot tot leven laten komen. We zullen de problemen en oplossingen in detail delen en bespreken, zodat je meer kunt leren over elektronica en software voor robotica. We zullen ook alle ontwerpbestanden delen, zodat je de Hexapod kunt namaken of deze kunt verbeteren door je eigen ideeën toe te passen.

Ben je enthousiast over robotica, elektronica of software, doe dan mee met de online hexapod build en volg de creatie van een geweldige Hexapod!

Online hexapod build

Episode 1 – Let’s design the robot