Evenement Betaalsysteem

De uitdaging van de klant

Tactile Events wilde een evenement betaalsysteem creëren die RFID-technologie gebruikt om de gebruiker te herkennen en zo de betaling te valideren en het saldo bij te werken. Een dergelijk product zou de wachttijden kunnen verkorten en inkomsten aanzienlijk kunnen verhogen.

De bijdrage van ABA Electronics

ABA Electronics ontwierp, ontwikkelde, en produceerde de elektronische hardware. Er is extra aandacht besteed aan het ontwikkelen van een product met betrouwbare RFID-communicatie en een laag energieverbruik. Uniek in dit project was dat de RFID-tag achter een display gelezen moest worden, een op maat ontworpen antenne maakt dit mogelijk waar standaardoplossingen niet geschikt waren vanwege de metalen in de display.

Resultaat

In plaats van lange wachtrijen die de omzet negatief beïnvloeden, kunnen evenementen nu vertrouwen op het Tactile evenement betaalsysteem om betalingen snel, gemakkelijk en veilig uit te voeren. Het lage stroomverbruik maakt het mogelijk om het apparaat voor langere tijd te gebruiken, waarbij de betrouwbare RFID-communicatie ervoor zorgt dat alle tags snel en veilig worden gelezen.

Technologie

RFID, USB-C PD, Lithium batterij.

Tactile Terminal evenement betaalsysteem exploded view

Tactile Events is een bedrijf dat technologie gebruikt om evenementen te verbeteren. Tactile Events heeft oplossingen ontwikkeld voor toegangscontrole, applicaties waarmee mensen op afstand kunnen participeren, geavanceerde ticketingsystemen en nu ook een compleet cashless betaalsysteem. Met deze vooruitgangen wil Tactile Events de gebruikerservaring verbeteren en tegelijkertijd de organisatorische druk verminderen.